Veelgestelde Vragen

Hoe vraag ik taxaties in Leiden aan?

Taxaties in Leiden aanvragen is zeer gemakkelijk. Op de homepagina van onze website vindt u ‘Taxatie Aanvragen’. Op deze pagina vult u vervolgens het aanvraagformulier in met uw gegevens en klikt vervolgens op de verzendknop. Hierna is uw aanvraag geregeld, u zult ter confirmatie een bevestigingsmail ontvangen en hoeft u verder geen stappen te ondernemen. Wij zullen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Hoe snel krijg ik reactie op mijn taxatie aanvraag?

Direct na uw aanvraag zult u een bevestigingsmail ontvangen. Wij proberen vervolgens altijd binnen een werkdag telefonisch contact met u op te nemen voor het maken van een taxatieafspraak.

Binnen hoeveel tijd krijg ik de taxatie te horen?

Taxatie Leiden streeft er naar om binnen vijf werkdagen na het taxatiemoment het taxatierapport te leveren. Deze snelle levering kunnen wij vrijwel garanderen door onze ruime ervaring en uitgebreide netwerk.

Hoe gaat de Taxateur te werk?

Zodra u via de website een aanvraag heeft gedaan neemt een taxateur van Taxatie Leiden binnen een werkdag na het indienen telefonisch contact met u op. Dit zal een van onze taxateurs uit de omgeving Leiden zijn. U maakt dan met deze taxateur een afspraak voor een taxatiemoment. U wordt geacht om aanwezig te zijn bij de taxatie. Dit om praktische reden zoals het binnenlaten van de taxateur en het beantwoorden vragen met betrekking tot het taxatieobject.

Hoeveel geld ben ik kwijt voor een taxatie?

Voor de de ‘All-in taxatie’ van Taxatie Leiden betaalt u slechts 325 euro. De NWWI kost in totaal 399 euro. Beiden prijzen zijn inclusief btw en extra kosten. Dankzij onze vaste kosten weet u exact waar u aan toe bent.

Wat betekent NWWI?

NWWI is de afkorting van  ‘Nederlandse Woning Waarde Instituut’ en geldt als keurmerk bij woningtaxaties. Het NWWI keurmerk zorgt voor een hogere standaard bij woningtaxaties. Zodra een taxatie het NWWI keurmerk bevat weet u dat u te maken heeft met een taxatierapport van hoogstaande kwaliteit. Alle taxaties van Taxatie Leiden bevatten het NWWI keurmerk.

Hoe kan het dat Taxatie Leiden voor zo’n lage prijs deze dienst kan aanbieden?

Doordat wij ons beperken tot enkel het uitvoeren van taxaties hebben wij deze dienst over de jaren heen kunnen optimaliseren. Met onze unieke werkwijze maken wij geen overbodige kosten en kunnen hierdoor de tarieven voor onze diensten laag houden. Taxatie Leiden streeft er naar om de werkzaamheden altijd zo effectief en goed mogelijk uit te voeren.

Vragen? Neem contact op!

    Naam:*
    Email:*
    Telefoonnummer:*
    Toevoegingen of opmerkingen:*