Taxatie Garantie

Kwaliteit leveren staat bij Taxatie Leiden bovenaan de lijst met prioriteiten. Om dit naar onze klanten te vertalen hanteren wij een Taxatie Garantie op al onze Taxatierapporten. De volgende punten vallen binnen onze Taxatie Garantie:

Garantie op gecertificeerde taxateurs

Bij Taxatie Leiden zijn er enkel gecertificeerde taxateurs die staan ingeschreven in de registers van SCVM of VastgoedCert. Ook zijn de taxateurs van Taxatie Leiden verplicht ingeschreven in een brancheorganisatie zoals NVM, VBO, RVT of LMV. Uiteraard zijn onze taxateurs volledig op de hoogte van de toekomstige ontwikkelingen in Leiden en de woonmarkt omstandigheden.

Garantie op gebiedsexpertise

De taxateurs van Taxatie Leiden hebben jaren ervaring met de woningmarkt binnen Leiden en haar omgeving. Zij bezitten dus over ruime kennis over de Leidse woningmarkt. Hiernaast zijn zij uiteraard op de hoogte van de meest recente toekomstplannen.

Garantie op eisen taxatierapport (CHF)

Omdat bij Taxatie Leiden het leveren van kwaliteit een topprioriteit is zorgen wij er voor dat de door ons geleverde taxatierapporten te allen tijde voldoen aan de meest recente eisen van het model taxatierapport financiering woonruimte van het Contactorgaan Hypothecair Financiers (CHF).

Garantie op erkenning

Op het moment dat u Taxatie Leiden een taxatierapport voor u laat opstellen dan wordt dat rapport altijd voor een hypotheekverstrekker of bank erkend. Mocht het voorkomen het taxatierapport onder bepaalde omstandigheden niet wordt erkent dan kunt u het desbetreffende object door ons kosteloos opnieuw laten taxeren.

Garantie op snelheid

 • Binnen 24 uur na de aanvraag van uw taxatie garanderen wij u dat er telefonisch contact met uw wordt opgenomen door een van de door ons geselecteerde taxateurs.
 • Direct na uw taxatieaanvraag wordt er door Taxatie Leiden een taxateur in de regio gecontacteerd. Deze neemt vervolgens contact op met u en/of de verkopende partij.
 • Binnen 5 dagen na de taxatie leveren wij u het taxatierapport.

Kortom

U kunt zorgeloos bij Taxatie Leiden uw taxaties aanvragen. De taxaties worden door onze Taxatie Garantie dus altijd erkend. Mocht het in een enkel geval gebeuren dat het rapport niet wordt erkend door een bank of financiële instelling krijgt u van ons geheel vrij van koste een nieuwe taxatie op het object.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op!

  Naam:*
  Email:*
  Telefoonnummer:*
  Toevoegingen of opmerkingen:*